Fair&Eco är en butik med ett stort sortiment av noga utvalda ekologiska och rättvist producerade produkter för barn. Vårt mål är möjliggöra ett mer ansvarsfullt sätt att konsumera. Miljön och klimatförändringen är problem som tyvärr växer i dagens moderna samhälle. Ett steg i rätt riktning kan vara att välja produkter som är producerade på ett sådant sätt att miljön tar så liten skada som möjligt. Det är också viktigt för oss att sträva efter en mer rättvis värld, där alla människor kan arbeta under rättvisa förhållanden. Vi tar därför vårt ansvar och väljer fairtrade-märkt. Förutom miljön står också barnet i fokus. Därför väljer vi produkter som främjar barnets utveckling och som dessutom är fria från skadliga gifter.

I vår butik i Liljeholmens galleria har vi skapat en lekfull och inbjudande miljö där både vuxna och barn ska känna sig välkomna. Vår förhoppning är att våra kunder ska känna sig motiverade och inspirerade att välja ekologiskt och rättvist.

Nu har vi äntligen startat en webbshop som vi är mycket stolta över. Allt för att göra det enkelt och bekvämt att konsumera på ett ansvarsfullt sätt.