SÅPBUBBLOR / BIO BUBBLES BY SONETT

Lenaekologisk, Fair & EcoLeave a Comment

Blåsa såpbubblor blir man aldrig för gammal för.

Med dessa ekologiska såpbubblor kan du genom de tre olika storlekar på ringar få fram mängder av olika mått på bubblorna. Såpbubblor är inte bara roligt att leka med utan passar vid en mängd olika tillfällen så som picknick och bröllopet. Testade enl CE säkerhetsstandard.

Första såpbubblorna från råvara av ekologiskt ursprung. Behållaren är tillverkad av polywood som är en polyeten av finkrossade träfibrer vilket innebär en besparing på mer än 20% av råolja. Behållaren rymmer 45ml.

Ingredienser (INCI): Aqua, Glycerine*, Alcohol*, Alkylpolyglucoside, Xanthan gum, Shellac. *Ekologisk

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *