Solskyddskläder 50+/ Sun suit UPF 50+

LenaFair & EcoLeave a Comment

SunSeal Sun suit UPF 50+

Sunseal Baby sortiment är uppsytt i ett specialframtaget material för att vara mjukt, luftigt och behagligt att ha närmast kroppen, samtidigt som det skyddar mot solens skadliga UVA och UVB strålar.

Materialet är certifierade enligt den Australiensiska standarden (ARPANSA/Australian Radiation Institut). Sunseal använder endast material som är graderade med den högsta solskyddsnivån nämligen UPF 50+, vilket innebär att 98% av solens skadliga strålar filtreras bort. Soldräkten är snabbtorkande samt salt- och klorbeständig och självklart sydd i Oeko-tex certifierat material

Solskyddsfilt UPF 50+

Solskyddsfilten från SunSeal är mjuk, luftig och behaglig, samtidigt som den skyddar mot solen. Hela 98% av UV-strålarna filtreras bort. Stor, skrynkelfri och samtidigt smuts och fuktavstötande. Väger endast 320gr och därför enkel att få med sig i skötväskan. Materialet är mycket tåligt och håller färg och form trots tuff användning. Maskintvätt 40 grader.

 

Finns i storlek 62, 68, 74 och 80.

Pris: Skyddsdräkt 429 :-

Pris: Solhatt 249:-

Pris: Solskyddsfilt 429:-

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *